• تاریخ انتشار : 1393/10/04 - 17:00

کارگاه توانمندسازی ویژه اعضای هیات علمی با امتیاز بازآموزی برگزار شد

کارگاه توانمندسازی ویژه اعضای هیات علمی با امتیاز بازآموزیتوسط معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی روز شنبه ششم لغایت نهم دیماه در دانشکده پزشکی برگزار شد.

دکتر گچکار دبیر علمی کارگاه در این باره اظهار داشت: اولین روز کارگاه شنبه ششم دیماه در دانشکده پزشکی برگزار شد که به ضوابط انتخاب موضوع و بیان مساله می پرداخت. در روز دوم، کارگاه در خصوص چگونگی بازنگری منابع و اطلاعات تحقیق، بیان اهداف کلی و اختصاصی و فرضیات تحقیق و نیز متغیرها و مقیاس سنجش آنها بحث نمود. در روز سوم مطالب مربوط به آمار توصیفی و استنباطی بیان گردید. وی افزود: درنهایت روز چهارم به بررسی اطلاعات لازم درباره روش های تحقیق، نحوه اجرای تحقیق، برنامه برای جمع آوری داده ها و مطالعه آزمایشیو اعتبار تحقیق و کارآزمایی بالینی، قضاوت آماری و مدیریت، نظارت، برنامه زمان بندی و بودجه اختصاص داده شد.

دبیرعلمی کارگاه همچنین یادآوری نمود کارگاه­ها شامل 20 امتیاز بازآموزی مداوم برای اعضای هیات علمی دانشگاه­های علوم پزشکی بوده است.