• تاریخ انتشار : 1397/10/08 - 14:07

کارگاه مدیریت پسماند آزمایشگاهی در دانشکده پزشکی برگزار شد

کارگاه مدیریت پسماند آزمایشگاهی به همت معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی، ویژه کارشناسان آزمایشگاه و کارکنان خدماتی در دانشکده برگزار شد.

کارگاه فوق در دو مرحله با حضور کارشناسان آزمایشگاه دانشکده از ساعت 10-8  و کارکنان خدماتی از ساعت 12-10 برگزار گردید.

رئوس مطالب ارائه شده در کارگاه شامل آموزش تفکیک پسماند پزشکی،  دسته بندی پسماندهای پزشکی،  پسماند عادی،  پسماند عفونی، پسماند تیز و برنده، پسماند های شیمیایی و داروئی، پسماندهای ژنو توکسیک، پسماندهای پاتولوژیک، پسماندهای حاوی فلزات سنگین و احتیاطات مربوط به هرکدام بود که توسط مهدی بلوایه مسئول ایمنی و بهداشت مرکز پزشکی طالقانی تدریس شد.

لازم به ذکر است در پایان کارگاه فوق به منظور ارزیابی افراد در ابتدا و انتهای جلسه، پیش آزمون و پس آزمون از کارشناسان و کارکنان خدماتی گرفته شد.