• تاریخ انتشار : 1397/11/01 - 14:00

کارگاه مرور سیستماتیک و متا آنالیز در مرکز انفورماتیک دانشکده پزشکی برگزار می شود

معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی اعلام کرد؛ کارگاه مرور سیستماتیک و متاآنالیز ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه روزهای  10 و 11 بهمن ماه در مرکز انفورماتیک دانشکده پزشکی برگزار می شود.

محتوای کارگاه شامل سخنرانی، تمرین‌های رایانه‌ای و آشنایی با مطالب "مفهوم متاآنالیز، استراتژی جستجوی نظام مند، بررسی کیفیت مطالعات و Risk of bias، انواع خطاها در مطالعات مرور سیستماتیک و روش های کنترل آن، انواع مدل ها در متاآنالیز، متارگریسیون و استفاده از نرم افزار Stataبرای متاآنالیز" است.

مدرس کارگاه؛ دکتر محمد جواد نصیری، استادیار گروه میکروبیولوژی و مشاور متدولوژی دانشکده پزشکی و مخاطبان؛ اعضای هیات علمی دانشگاه هستند.

زمان برگزاری کارگاه، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه  10 و 11 بهمن ماه سالجاری از ساعت ۸:30 تا ۱۶:۰۰ و هزینه شرکت در کارگاه 5 میلیون ریال بوده و مهلت ثبت‌نام تا روز سه شنبه 9 بهمن ماه ساعت ۱۲ ظهر می باشد.

کارگاه مذکور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی-دانشکده پزشکی-طبقه اول-مرکز انفورماتیک دانشکده برگزار می شود.

علاقمندان می توانند جهت ثبت‌نام با شماره تلفن 23872556 (گروه میکروب شناسی-خانم بروجردی) و یا 09193504845 (دکتر نصیری) تماس حاصل نمایند.

0 تعداد نظرات

نظر