• تاریخ انتشار : 1394/11/21 - 15:04

جلسه معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی در مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش

نشست مشترک معاون پژوهشی دانشکده پزشکی با رییس مرکز پزشکی شهدای تجریش، معاون آموزشی مرکز، سرپرست واحد توسعه تحقیقات بالینی ، روسای مراکز تحقیقاتی و معاونین آموزشی بخشهای مرکز پزشکی شهدا  در سالن کنفرانس آن مرکز برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر ضیایی معاون پژوهشی دانشکده و دکتر خوشنویس سرپرست واحد توسعه تحقیقات بالینی درخصوص اهداف برگزاری جلسه فوق توضیحاتی ارائه نموده و هدف از این جلسه را گسترش و پیشرفت پژوهش و بررسی مشکلات اساتید بیمارستان در زمینه پژوهش عنوان نمودند.

در ادامه درخصوص موضوعات مطرح شده از سوی اساتید بیمارستان نظیرکمبود نیروی متخصص آمار و متدولوژی و کارشناس پژوهش، پایین بودن بودجه اختصاص یافته به طرحهای تحقیقاتی، بهبود ثبت موارد و تبدیل پرونده های جاری به پرونده های  بالینی الکترونیکی و ... گفتگو و تبادل نظر شد.

در انتهای نشست، گزارشی از وضعیت طرحهای انجام شده ارائه گردید که  براساس آن در طی اینمدت 83 طرح تحقیقاتی مصوب شده و 58 مورد از آن به گزارش نهایی، 23 مورد به گزارش اولیه و 35 مورد نیز به مقاله منجر شده است.