• تاریخ انتشار : 1397/09/21 - 14:18

کارگاه آشنایی با اصول طراحی پرایمر miRANو پایگاه اطلاعاتی miRNA دوشنبه ٢٦ آذرماه برگزار می شود

گروه ژنتیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی کارگاه آشنایی با اصول طراحی پرایمر miRANو پایگاه اطلاعاتی miRNAرا 26 آذرماه از ساعت 12- 8 برگزار می نماید.

هدف از برگزاری کارگاه، آشنایی با اصول طراحی پرایمر و پروب miRNAبا استفاده از روش stem-loopمی باشد که پرایمرهای طراحی شده با استفاده از این روش می توانند با به کارگیری در روش Real time PCRبرای ارزیابی کمی miRNAدر بافت های مختلف استفاده شوند.

ظرفیت کارگاه فوق 30 نفر بوده و علاقمندان می توانند جهت ثبت نام با شماره تلفن 22427903 و یا 23872572 (خانم دکتر فاضلی) تماس حاصل نمایند.

هزینه ثبت نام  برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رایگان خواهد بود.