• تاریخ انتشار : 1398/04/26 - 09:50

به همت معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی برگزار شد/کارگاه اخلاق در پژوهش

کارگاه اخلاق در پژوهش با حضور دکتر سید علی ضیایی معاون پژوهشی دانشکده پزشکی و دکتر احسان کوشکی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئول بخش اخلاق در پژوهش وزارت بهداشت روز سه شنبه 25 تیرماه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

در این کارگاه که جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی حضور داشتند ، دکتر ضیایی هدف از تشکیل کارگاه مذکور را رعایت اخلاق در فعالیت های پژوهشی با نگرش بالینی عنوان کرد و اظهار داشت: فعالیت کمیته اخلاق در پژوهش از سال 1394 در دانشکده پزشکی آغاز شد و کلیه فعالیت های پژوهشی پس از آن در این کمیته مورد بررسی قرار می گیرد.

ایشان در ادامه لزوم بررسی طرح های پژوهشی و پایان نامه ها را جلوگیری از تکرار پروژه های انجام شده عنوان کرد و کمیته اخلاق وظیفه دارد تا از انجام طرح هایی که مشکلاتی برای بیماران ایجاد می کنند،  آسیبی به بیمار می رسانند و یا منابع و سرمایه را اتلاف می کنند بدون اینکه توجیهی داشته  باشند جلوگیری نماید.

دکتر کوشکی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز درخصوص موضوعات اخلاق به خصوص اخلاق در انتشار آثار پژوهشی، تسهیل بررسی طرح ها و پایان نامه ها در کمیته اخلاق، مراحل انجام پژوهش های استاندارد و ... مطالبی ارائه داد.