کارگاه نظری و عملی آمیب های آزادزی پاتوژن در گروه انگل شناسی و قارچ شناسی
کارگاه آمیب های آزادزی پاتوژن توسط دکتر مریم نیتی، دانشیار گروه انگل شناسی و قارچ شناسی دانشکده پزشکی(مدرس کارگاه) و با حمایت معاونت پژوهشی دانشکده، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن انگل شناسی ایران در سال جاری و نیز سال گذشته برگزار شد.
این کارگاه ها که با استقبال محققان از سراسر کشور مواجه شده و هم اکنون نیز ادامه دارد، در دو بخش نظری و عملی به مدت 8 ساعت برگزار گردیده و در قسمت تئوری، مباحثی از جمله آشنایی با آمیب های آزادزی پاتوژن با تاکید برموارد گزارش شده در ایران، بیماری های حاصل از آمیب های آزادزی، روش های تشخیصی و درمانی و آشنایی با مکانیزم های پاتوژنز و در بخش عملی، روش های ایزولاسیون آمیب های مذکور از منابع محیطی و بالینی و همچنین آشنایی با کلیدهای معتبر شناخت آمیب های آزادزی، کشت و مقدماتی درخصوص روش های ملکولی توضیح داده شده است.
ظرفیت هر کارگاه 10 نفر است و شرکت کنندگان آن اعضای هیئت علمی، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای رشته های مرتبط از جمله انگل شناسی، میکروب شناسی، علوم آزمایشگاهی و متخصصین عفونی می باشند.
لازم به ذکراست شرکت کنندگان از شهرهای تهران، بندرعباس، تبریز، اصفهان، سبزوار و کاشان بوده که در انتها گواهی معتبر به آنان ارایه گردید.
نظر